کد خبر 1794972
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۲
بقائی: مکرون به هشدار ‌دوویلپن در مورد غیرقانونی بودن جنگ علیه ایران گوش کند

سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار فیلمی از اظهارات دومینیک دوویلپن، نخست‌وزیر سابق فرانسه، در شبکه‌ ایکس، خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه گفت: آقای مکرون لااقل به حرف‌های نخست‌وزیر سابق خودتان گوش دهید.

به گزارش مشرق، اسماعیل بقایی گفت: آقای مکرون، آیا حاضرید لااقل به حرف‌های نخست وزیر سابق خودتان درباره غیرقانونی بودن تجاوز جاری آمریکا و اسرائیل علیه ایران، گوش فرا دهید؟»

نخست وزیر سابق فرانسه در اظهاراتی با اشاره صریح به جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، تأکید کرده است که این درگیری «غیرقانونی، نامشروع، ناکارآمد و خطرناک» است و هیچ ارتباطی با ادعای «آزادسازی مردم ایران» ندارد.

وی با تأکید بر وضعیت انسانی فاجعه‌بار ناشی از جنگ در غرب آسیا، گفته است که اروپایی‌ها باید اقدامات مستقلانه‌ای از جمله تحریم اسرائیل انجام دهند.

دوویلپن از اروپا خواسته است موضع‌گیری صریحی اتخاذ کند، جنگ آمریکا را محکوم کند، از همراهی با سیاست‌های تهاجمی واشنگتن دست بکشد و دیگر برای التماس به دفتر کاخ سفید نرود.

نخست وزیر سابق فرانسه هشدار داده است که ادامه این ماجراجویی، جهان را بی‌ثبات‌تر، اروپا را تضعیف و فاجعه‌ای در حال وقوع است که اروپایی‌ها باید چشمان خود را باز کنند و از پیروی کورکورانه از دونالد ترامپ و سیاست‌های جنگی او دست بردارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • علی IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    1 0
    مراقب نفت کش هایی که به خاک میان باشید که یکهو پر از سرباز نباشه
  • IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    0 0
    شما چرا اینهمه آویزان مکرون هستید
  • IR ۱۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    2 0
    داری میگی نخست وزیر سابق اگر فعلی بود همچین حرفایی نمیزذ
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    0 0
    عمر ریاست جهموری مکرون، عمر سلطنت پادشاهان را هم درنوردیده ولی هنوز اندازه بز نمی‌فهمد!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس